Min dag

2012-11-19 @ 19:24:19 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Dagen blev inte alls som jag trodde. Den blev så mycket bättre! :D
 
Åkte till praktiken imorse och mot alla odds så var tåget i tid trotts blixthalkan, inte illa ;) Var där hela förmiddagen iallafall och longerade två hästar och fixade lite allmänt i stallet. Vi var väldigt många så fick allt gjort innan lunchen. Jag fick sluta efter lunch då det inte fanns mer att göra för mig ändå. Så jag ringde min käna vän Elsa och lyckades fjäska till mig skjuts, tusen tack till bästa Elsa!
 
Men istället för att åka hem som jag tänkt från början så hoppade jag istället av ute vid Sjövik! Åh vad jag har saknat att vara där ute på måndagar, det är ju hur underbart som helst! I vilket fall som helst så hjälpte jag Erica med lite unghästar. En inridning som varit lite spooky men som skötte sig utmärkt idag, och en fyraåring som vi påbörjade inhoppningen av. Alltid lika lärorikt att se och hjälpa Erica!
 
Longerade även och borstade och pussade lite extra på finaste Bonny♥
 
Flechen fick skritta ut en sväng barbacka med Bull och Becka och verkade väldigt nöjd med det efter två dressyrpass de senaste dagarna. Men nu måste jag springa och göra mig iordning, snart är det bio dags!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback