Gårdagen

2012-11-03 @ 15:19:04 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Shit vad dålig update det blev igår, förlåt för det!
 
Jag var iallafall på Sjövik nästan hela dagen. Hoppade en fyraåring för Erica, väldigt ovant men när jag väl hittade lite knappar så tyckte jag att det gick riktigt fint! Han är så himla härlig den där lilla (läs stora) hästen! ♥
 
Efter det hjälpte jag Erica när hon hoppade två av sina andra hästar. Riktigt kul och nyttigt att titta på henne när hon rider. Hon är så grymt duktig, mjuk och följsam, sitsen är helt stilla i sprången och ja, det finns massor att lära där!
Trimmade även finaste Bonny som alltid är lika rolig att rida på! :)
 
Sen blev det hoppspecialen på Sanni. Hon var inte alls som vanligt. Kändes hel konstigt så vi bestämde oss för att stryka henne från den lokala nästa helg och fortsätta att träna istället och få bra rundor på sista klubbisen. Vill inte gå in för tidigt i en tävling hon inte är redo för, det förstör bara.
 
Men efter riktigt mycket övertalning hoppade hon väldigt fint över en oxer på 95cm igår. Personligt rekord skulle jag tro. Hon är ju så sjukt underbar den där illa prickiga ponnyn♥
 
Avslutade min dag på bästa möjliga sätt. Var ute med underbara vänner och hade grymt kul! Riktigt bra avslutning på lov veckan! ;)
 
Min allra bästa vän ♥
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback