Dressyrträning för Angelica

2012-11-19 @ 13:23:00 | Hanna • Fleche Gallant | © DailyHorses 2013
Japp även en dressyrträning har vi hunnit med i veckan. I Lördags släpade jag mig upp alldeles för tidigt för att rida ett dressyrpass för bästa dressyrtränaren Angelica!
Trotts den tidiga timman så gick det faktiskt riktigt bra! Efter lite övertalning de första 10 minuterna så släppte Flechen igenom riktigt bra och blev jättefint. Hade en kanonkänsla på honom och jag kände verkligen att jag red honom dit. (min tränare gnäller alltid på att jag är för lat och inte antränger mig till 110% hela tiden, fast hon kanske har en poäng där? ;) ) Jobbade mycket med att få honom med mig och att jag skulle kunna ändra formen efter hur jag ville att han skulle gå.
 
Red även lite bågar med förvändgalopp på långsidorna och till en början gick det riktigt bra. Tills dess att vi skulle gå lite lite längre och bara ställa utåt istället för innåt, men då lackade mr F ihop och tyckte att vi var grymt jobbiga och han började istället att byta och trassla massor. Så där har vi lite hemläxa tills nästa gång.
 
Men överlag så tyckte jag att det gick super och jag är skitnöjd! Och vet ni vad? Håll i hatten! Det blir bara roligare och roligare att träna dressyr! Haha det där trodde jag aldrig att jag skulle säga xD
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback