Flechen idag

2012-03-18 @ 18:25:59 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Idag blev det först lite utskrittning med en annan tjej i stallet för att hästarna skulle få komma ut och göra lite annat och de var väldigt glada och possitiva till detta även om det var väldigt läskigt mest överallt enligt Soya, men Flechen skötte sig bra och mot slutet lugnade de ner sig bra båda två!

Avslutade med att trava Flechen lite på banan när vi kom hem för att han skulle få jogga igenom kroppen lite då han gick hårt igår. Han var relativt mjuk och fin i båda sidorna men hade stora problem att få med sig högerbakben som väligt gärna hamnade innanför honom eller så trampade han inte under helt med det. Jobbade lite med skänkelvikningar för att verkligen få in det där bakbenet och det tyckte han var skit jobbigt. Gjorde det lite lättare för honom och gjorde flyttningen på diagonalen istället och galet vilka fina skänkelvikningar han gjorde för vänster skänkel! Riktigt härligt känsla och det kändes så enkelt! Dock var det lite jobbigare för höger men den sista var helt okej så vi nöjde oss där.

Det var lite lagom jogging för dagen och det räckte gott och väl. Imorgon ska han få komma ut i skogen och på tisdag ska ha behandlas av en equiterapeut som han gör varje år för att massera loss spänningar och knäcka loss eventuellt låsningar och liknande som han kan ha ibland. Mer om det får ni på tisdag! :)


Min lilla prins ♥♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback