Ny vecka

2012-06-04 @ 07:53:00 | Rebecka • Vardag | © DailyHorses 2013
Nu är det alltså nästsista veckan innan sommarlovet! Låter inte riktigt sant, men det kommer bli så otroligt UNDERBART med lov och jag antar att ni tycker detsamma! Skulle precis skriva ihop en liten sammanfattning om hur min vecka kommer se ut men insåg ganska snabbt att jag inte hade en aning. Blir iallafall hoppträning på tisdag och förhoppningsvis också veterinärbesök med Sune och Kuhs innan det. Sedan ska Bull med och hoppa stockarna på fredagslektionen (jag har ingen aning om han har hoppat naturhinder innan så detta kan bli spännande och antagligen ganska farligt för både mig och de i närheten, haha).

Hur resten av veckan blir får vi se med tiden. Ska klämma in lite uteritter vid bra väder och även lite dressyr. Dessutom behöver det pluggas nu in i det sista (är det bara vi naturare som har prov sista veckan?) men det ska nog gå att hitta tid till det med. ;)


Kommentarer
Postat av: Sandra

Sv: Självklart kan jag göra det, kan skriva ett med det samma, dock kan det bli riktigt långt så kanske delar upp det i flera delar. Följ gärna bloggen på bloglovin så är du säker på att du inte missar något ;) Jag började följa eran precis :)

2012-06-04 @ 15:28:03
URL: http://ovidesmilton.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback