Hoppning på Buffalo

2012-06-28 @ 11:26:00 | Hanna • Träning | © DailyHorses 2013
Igår hjälpte jag Cajsa med hennes ponny Buffalo igen. Idag var det hoppning på schemat då de har haft lite problem där då han har blivit lite stark och har dragit en del. Så vi gjorde som sist, jag började och sedan hoppade Cajsa upp på slutet för att känna lite.
 
Hoppade en liten linje på båge och sedan en oxer på snett igenom, la även ut en vattenmatta då Cajsa ville se hur han reagerade på den när jag satt på. Har inte sett honom hoppa innan så det blev en liten chock för mig över hur väl han hoppade! Han hade riktigt runda och fina språng och hoppade fint igenom ryggen. Riktigt rolig ponny det där som jag tror kan gå långt.
Han var lite stark de första 5 minuterna när jag joggade igång honom men det släppte direkt när han blivit lösgjord och mjuk i kroppen. Hoppade inte så högt då det var varmt och han tyckte det var jobbigt, vi la istället fokus på att han hela tiden skulle stanna hos mig och inte ge sig iväg. Efter 10 minutershoppning satt det helt utan problem och han var varken stark eller drog. Dock hoppade han som satan!

Avlutade med nått språng på 90 nånting och det räckte gott och väl för honom idag då det var mycket nytt att ta in!
 
Cajsa hoppade upp på slutet och jag hjälpte henne från marken och när han koncentrerar sig och rider ordentligt är det inga problem alls :)
 
 Bilder togs och kommer att dyka upp så fort jag får dem :)
 
Så länge får ni denna bild på Cajsa och Buffalo igen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback