Frågor

2012-06-10 @ 11:27:00 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Fick lite frågor igår så jag tänkte svar på dem här då det kanske är fler som undrar!

Julia om Svar på fråga:
Hej :) har lite frågor, svara gärna i ett inlägg! :D
1. Har Rebecka ridit Flechen och har Hanna ridit bull?
2. Hur lång är du, Hanna? Hur länge till kommer du rida lektion på ponny?
3. Hur högt har du hoppat med Sunny?
4. Hur högt har du hoppat med Boy?
5. Hur högt har du hoppat med Flechen?
1. Japp Rebecka har ridit Flechen ett par gånger men aldrig speciellt seriöst. Hon har hoppar upp och testat sitta ner i hans studsiga trav samt travat av honom någongång när jag har byggt undan hinder eller liknande. Jag har själv bara skrittat på Bull i ca 5 minuter men inte mer än så. Dock har vi fått i utmaning att rida varandras hästar så det kommer vi att göra nu under sommarlovet när vi båda har tid! :D

2. Jag är ungefär 165cm. Min högsta önskan är att få rida kvar på jfk i ett halvår till i hoppspecialen för att få det sista året jag får tävla ponny med mina älskade underbara ponnysar. Men som det ser ut nu så vet vi inte om vi kommer att få rida kvar då det inte finns speciellt många d-ponnyer som klarar av den form av hoppning.
Men som sagt, jag önskar inget hellre än att få en sista termin med mina bäbisar♥ Dom betyder allt för mig och jag är inte redo att släppa dem redan!

3. Sanni och jag har ett par gånger kravlat oss över 95 cm oxrar och räcken, det är egentligen inga problem för henne att göra det om jag som ryttare lägger henne rätt och stöttar henne hela vägen! Rider man henne dock inte ordentligt hela vägen fram till hindren och har ett bra stöd på yttertygeln så kan hon riva och snubbla över 60cm. Men jag och Sanni kommer så himla bra överens att vi klarar det mesta ihop om hon är på bra humör ;)
Men 95 cm är väl "rekordet".

4. Boy har jag hoppat en hel del men på lektion hoppar vi nästan över 90cm. Vi har tävlat 95cm ihop utan några som helst problem. Men "rekordet" hoppade vi när jag visade honom inför eventuella köpare (han var till salu för ungefär 1-2 år sedan). Han var riktigt fin den dagen och de ville se hans gränser så vi skuttade över 1.10 utan några större problem. Dock var det andra hindret i en kombination så han fick lite hjälp på traven. Men jag tror inte att det är några problem för honom att klara den höjden egentligen, om han inte hade gått på ridskola och går flera gånger om dagen ;)

5. Med Flechen har jag av någon dum anledning alltid slått mina rekord när jag rider barbacka för att utmana mig själv lite ;) Vi har tillsammans hoppat 1.15 barbacka utan några större problem ;) Har hoppar 1.10 i grimma och grimskaft också ;) Men med sadel har vi faktiskt bara hoppat upp till 1.10.
Jag tycker det är lättare att hoppa honom barbacka då jag då tydligare känner vad han gör och sitter närmare honom hela tiden ;) Men 1.15 är rekordet, får se om vi inte kan studsa över 1.20 nån dag nu när han är i ganska bra form. Men det får vi se, kan inget lova ;)


Här hoppar vi 110cm i grimma och grimskaft ;) Min häst är rätt snäll faktiskt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback