Finaste hästen, han är min ♥

2012-06-03 @ 15:44:48 | Hanna • Tävling | © DailyHorses 2013
Hemma efter Pay and jumpen i bankeryd nu, min stjärna skötte sig fläckfritt och hoppade nått så ända in i satan! Okej att han brukar hoppa bra, men idag hoppade han så med ryggen att jag hade svårt att hålla mig kvar i sadeln ;) Tror det kan ha att göra med sadelbytet vi gjort nu det sista, den gamla sadeln måste ha tagit emot nånstans för nu hoppade han som aldrig förr!

Nollade 90cm och han var verkligen kanon fin och lyssnade jätte bra på mina halvhalter och allt. I 1m var det jag som började fega ur då vi sista språnget innan vi skulle in på banan höll på att gå omkull i landningen då Flechen snubblade, riktigt otäckt var det så min mentala spärr sattes igång lite där. Därför la jag mig på magen till fyran och då va det klart Flechen inte hoppade! Fick två stopp innan jag skärpte upp mig och tog tag i mitt liv och började rida ordentligt! Då hoppade han resten av banan jätte bra, han blev lite het mellan två hinder så då valde jag att lägga en volt för att få kontroll på honom igen. Men så som han hoppade, så förlåter jag honom ;)

Min fina Prins♥


Kommentarer
Postat av: Annika

Fin bild :)

2012-06-03 @ 16:31:45
URL: http://blogofphoto.blogg.se/
Postat av: AnKi

Vilken snygg nosgrimma! Var är den ifrån?

2012-06-03 @ 16:52:45
URL: http://connemarahjarta.blogg.se/
Postat av: Elin

Hej!Jag försöker få sålt lite hästgrejer, jag behöver inte dem nu när ponnyn är såld :( Vore jätteroligt ifall du ville kolla! Alla priser är dessutom sänkta nu ;)

http://slowmotionphoto.blogg.se/2012/june/bloppis.html#comment

Kram Elin

2012-06-03 @ 20:20:05
URL: http://slowmotionphoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback