Fälttävlansponny?

2012-06-16 @ 09:36:00 | Rebecka • Bonte Peter | © DailyHorses 2013
Som jag sa igår så var Bull otroligt duktig när vi var iväg och hoppade stockarna. Jag visste inte om han någonsin hade hoppat naturhinder innan, jag har mestadels ridit ut själv och nu var vi en hel grupp och han var galet pigg på vägen till stockarna. Tja, hade ingen aning om hur det skulle sluta... ;)

Han var alltså väldigt pigg på vägen dit, gasade på ordentligt när vi bara skulle trava lite och vägrade lyssna på förhållningar. Men fram kom vi efter lite volter på en äng för att få honom att inte springa om hästen framför. När vi började hoppa var han också pigg. Lyssnade inte utan gasade bara iväg tills han insåg att han faktiskt skulle hoppa också. Då efter en stund började han lyssna på mig och hoppade då jättebra. Kollade inte ens på hindren utan bara skuttade över utan problem. Hoppade lite på banan, lite slingor och avslutade med en av de högre stockarna. Och han brydde sig knappast! Vi kom fel på den men han trixade sig över utan problem och tyckte inte de var obehagliga överhuvudtaget. Härlig ponny jag har! ♥

Så till hösten ska jag faktiskt ta mig i kragen och komma ut och testa på lite fälttävlan! Vet inte hur han reagerar på vatten (men det visste jag ju inte om stockarna heller och det gick ju prima) men efter lite övning bör vattengravar inte vara några problem. Är riktigt taggad för detta nu efter gårdagen! Dessutom måste jag ju iväg och hoppa lite fler stockar i sommar!


Min älskling! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback