Äntligen tillbaka♥

2012-06-02 @ 09:14:00 | Hanna • Träning | © DailyHorses 2013
Jag tror aldrig jag varit så lycklig som jag var igår kväll! Det var så att tårarna brände bakom ögonlocken på mig, så jävla glad och stolt var jag! Ni undrar säkert jag jag babblar om nu, och det ska jag berätta!

Igår var det markarbet i hoppspecialen och jag red på världens utan tvekan finaste ponny, Sanni! Jag vet inte vad det var idag men allting stämde verkligen direkt från början. Sanni som har varit avtrubbad i ca två år nu och inte varit sig själv. Hon har inte varit den där sprudlande busiga underbara ponny som hon va ibörjan (ridskolan tar ut sin rätt med tiden..). Men igår var hon verkligen tillbaka, hela hon var tillbaka på alla plan!

Hon var sådär trottsig som bara hon kan vara, skjuter in rumpan, slår med huvudet, sparkar i väggar och studsar på stället för att hon är ivrig att komma iväg. Precis så som hon var i början, pigg, glad framåt och villig till arbete. Men när hon väl fokuserade på mig var hon så sjukt fin!
Det kändes verkligen som om allting var möjligt och hon lyssnade och var uppmärksam och hade viljan att göra rätt. Vi jobbade med att flytta bakdelen på volt och det gjorde hon helt fläckfritt, tempoväxlingara och avbrotten och även de helt kanon!

Mycket jobb blev med förvändgalopp, vi fattade den förvända galoppen mitt på ena långsidan, galopperade i förvändgalopp genom en hel kortsida och bröt sedan av mitt på nästa långsida. Och jag vet inte vad som hände med Sanni var fin! Hon gjorde perkefta fattningar, galopperade välbalanserat och duktigt genom hela kortsidan och gjorde kanon avbrott! I ena varvet demostrerade hon dock en del och började studsa och ha sig, men jag kunde inte annat än att skratta. Hon var verkligen sitt gamla jag igen, och det var så underbart♥

Har gjort denna övning innan men då på Boy, och honom var det verkligen super lätt på då han har så lätt för sig, men jag trodde aldrig att Sanni skulle vara ännu finare och göra det ännu bärre än vad Boy gjorde sist, med tanke på att han gjorde det jätte bra!

Jag älskar dig över allt annat, du betyder mer än allt annat ihop, du äger den största delen av mitt hjärta♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback