Ridning

2012-07-23 @ 21:25:51 | Rebecka • Vardag | © DailyHorses 2013
Första hästen för dagen var Kuhs som bara skulle skrittas en sväng i skogen. Har ett igångsättnings-schema för honom så jag kommer rida honom nästan varje dag i 4 veckor i sträck nu med olika uppgifter varje vecka. Det kommer bli mest uteritter och så småningom i alla gångarter. Även klättring står på schemat senare, kommer bli superroligt!
 
Efter lunch blev det lite stressigt iväg två rundor till i skogen och sedan lite trav i ridhuset. Då red jag först Lilleman precis som igår och sedan Daira, en liten storhäst med lite för mycket energi ibland. Idag var hon dock hur lugn som helst trots att hon stått i 3 veckor och dessutom i sjukhage de senaste dagarna (har ett sår som måste tas hand om). Tycker hon är ganska rolig att rida och dessutom är hon inte speciellt stor - mer lik en ponny än en storhäst, bara att hon växt över endel.
 
Och nu på kvällen efter jobbet var det även Bulls tur såklart. Red ut en kort sväng barbacka i alla gångarter och hade det bara allmänt mysigt!
 
Blogg.se vill inte lägga in bilder så det får bli ett bildlöst inlägg. Hoppas det löser sig, jag har ju massor av bilder att visa er!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback