Ericas hästar

2012-07-10 @ 15:37:00 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Några av er ville veta lite mer om hästarna jag rider på dagarna så här kommer en sabbis om dem!
 
Architecht
Även kallad Anton, är en hingst född 04 som Erica rider och tävlar åt ägarna. Han vann Breeders Trophy som femåring, då med Niklas Arvidsson i sadeln. Nu tävlar han med Erica och det går bara bättre och bättre. Det är en väldigt fin och trevlig häst som är underbar att rida!
 
Bornyr
Bonny som hon kallas är en häst som Erica har haft och tävlat i många år. En riktig kanon häst som verkligen fastnar i hjärtat. Hon har tävlat upp till 1.40 hoppning men ska så småning om börja trappa ner lite i klasserna med ålderns rätt. (Född -98) En riktigt läromästare som är underbar att ha att göra med och rida på♥
 
 
Wirkeness H2
Även kallad Wiran i de flesta av mina inlägg, är nog den av Ericas nuvarande hästar som har den störta kapaciteten. Hon är född 03 och är alltså 9 år iår. Just nu startar hon 1.30 men har kapacitet för så mycket mer. Det är en otrolig häst som hoppar hus om man ber henne med mycket scoop och fin teknik. Hon är hur trevlig som helt att rida på men han ibland ha lite egna åsikter, fux ston ni vet ;)
 
 
Irma
Irma är inte Ericas häst och bor vanligtvis granne med Bull. Men under visa perioder står hon ute hos Erica som hoppar och tävlar henne även när hon bor hemma. Hon är en stabil och ursnäll häst som aldrig skulle göra en fluga illa. Hon debuterade 140cm i våras och hoppar väldigt väl. Mycket trevlig häst som vill göra rätt!
 
 
Kramer
Kramer är en femåring som står hon Erica för utbildning, väldigt snäll häst som nyligen var ute på en av sina första bantränignar. Hoppar väldigt väl med fin teknik och kan gå långt så småning om. Själv har jag bara ridit honom i skogen än så länge men han är en trevlig häst med mycket personlighet.
 (Saknar bild)
 
Baxter
En två åring som vi just nu håller på att sadel och träns vänja. En riktig liten charmknutte är han och än så länge har vi inte stött på några som helst problem. Han kommer nog bli en fin liten hopphäst så småning om!
 
 
Sedan har Erica lite fler hästar, en treåring som går på bete, en annan treåring som är där för inridning, en gammal c-ponny till hennes son m.m. Men här ovan har jag presenterat de hästar som jag har att göra med på dagarna.
 
Nästan alla bilder är tagna av Emma! Klicka HÄR för att komma in på hennes blogg, lätt värt det! :D
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback