Jag och Kuhs

2012-01-08 @ 16:24:05 | Rebecka • Allmänt | © DailyHorses 2013
Det kändes mycket bättre denna klubbdressyren än förra då han var mycket mer allert och jobbade på mycket bättre på framridningen. Han var fortfarande inte så pigg och fick ett sådant steg som jag ville men jag kände mig nöjd ändå, då han faktiskt är ridskolehäst och inte rids igenom ordentligt så ofta.

På banan spände jag mig precis som förra gången, och drog då upp knäna. Kom något i stolsits ibland och det blev inte riktigt något samarbete mellan mig och Kuhs. Han var iallafall ganska mycket framåt även om längningarna inte blir så bra, men i galoppen var han lite väl taggad. Första galoppfattningen skuttade han iväg och fattade fel galopp. Rättade den fort men när det sedan var dags att rida snett igenom så bytte han galopp över medellinjen. Lite irriterande då han aldrig byter vid hoppning ens men nu när jag inte bad honom byta så skulle han hålla på.
I andra varvet blev det i allafall rätt galopp från början men på snett igenom så bytte han fram.


Slutade på 58,26% idag. Hade satsat på bättre än förra gången då jag fick 59% men även om jag hade en bättre känsla idag så fick vi inte riktigt ihop det. Synd, men dressyr är inte riktigt min tävlingsgren, och jag gör det mer för att det är en bra övning!

Kommentarer
Postat av: Hanna

sv: tack :D men de på bilderna är där vi köpte henne :)

2012-01-08 @ 16:36:44
URL: http://thirtyeight.blogg.se/
Postat av: Josefin

Sv; Åh tack va glad jag blir :D din är oxå jättefin :)! Är ni hoppekipage ? :)

2012-01-08 @ 16:37:17
URL: http://josefinledner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback