Underbara ponny

2012-02-04 @ 07:47:00 | Rebecka • Allmänt | © DailyHorses 2013
Trodde vi hade hoppträning igår, men det var markarbete. Har inte riktigt koll på det, men vi har alltså hoppning varje vecka förutom när de vanliga grupperna har hoppning, då har vi alltså markarbete! Iallafall så red jag barbacka precis som Hanna, och det är då lättare att komma åt honom.

Sune var jätteduktig! Förra veckan var han jättetung i munnen och bara dök (som ni kanske kommer ihåg) men idag gick han riktigt fint när jag övertalat honom i början. Tog skänkelvikningarna helt fantastiskt och man behöver bara ge honom "komandot" en gång och sedan går han där. Kanske behöver påminna honom någon gång men annars tar han hela långsidan i skänkelvikning utan att jag snuddar honom med förflyttande skänkeln.

I travarbetet i mitten av passet så lättade han lite väl i munnen. Han höll på med tungan utanför munnen och jag vet inte riktigt vad han gjorde men jag tog honom inte ens i munnen. Det släppte efter ett tag, och han fick tillbaka en bra form igen. Galoppen var helt underbar. Jag bara satt rätt upp och ner och drev honom fram till handen så gick han som en klocka. Så underbart var det!

Bilder från i somras. Första ridpasset på Sune för den terminen!

Det är så otroligt skönt att det gick bra igår. Det har, som ni märkt, gått ganska dåligt på några månader nu och inget har riktigt fungerat. Han har gått rätt upp i vädret med huvudet och vägrat på hinder efter hinder som han egentligen inte behövt kolla på. Hoppas på att det fortsätter uppåt nu, då det blir en lokal på honom om några veckor!
Världens finaste ponny! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback