Anonyma kommentarer

2012-02-14 @ 14:05:00 | Rebecka • Allmänt | © DailyHorses 2013
Vad är grejen med att klaga på anonyma kommentarer egentligen?

Det står alltid på bloggar hit och dit att det är dåligt att kommentera anonymt och att man ändå kan se ip-numret, men jag förstår verkligen inte problemet. Var glad över de kommentarer du får och över att folk faktiskt tar åt sig och läser det du skriver istället för att klaga. "Har man gett sig in i spelet så får man spelet tåla". Det är DU som har valt att blogga så klaga inte över att folk då ger respons på det du skriver, varesig de är anonyma eller inte.

Vill man vara anonym så ska man få vara det!



Förresten vem orkar egentligen kolla upp varenda ip-nummer från anonyma, som de hotar med att göra? Om det är något riktigt elakt och kränkande (som går mot lagen, alltså ett grovt brott) så är det klart man anmäler till polisen, men alla andra anonyma kommentarer. Dessa som kanske bara innehåller en fråga eller en tillrättavisning överdrivs så otroligt, bara för att den är anonym. Om personen hade hittat på ett namn istället, hade det varit okej då?

Nej, faktiskt så tycker jag att de flesta kommentarer tas så seriöst. Äkta mobbning och kränkning så är det klart att det är allvarligt men annars. Ta åt dig av den bra respons du får och försök lära dig av tipsen, men sluta för guds skull klaga över elaka kommentarer. Bara strunta i dem och om du inte kan det så bör du kanske inte blogga.


Detta är alltså min åsikt men berätta gärna vad ni tycker!

Kommentarer
Postat av: RebeccaV-allroundhasten

Håller med dig! Precis som du säger, man kan ju hitta på ett namn, det är ingen som vet det då ;) Sen tar andra åt sig mer eller mindre av "kränkande" Kommentarer, vi har olika självförtroende, så jag tycker även att den som kommenterar har ett ansvar att inte låta kränka andra, utan att man säger det man vill på ett ärligt men BRA sätt:)

2012-02-14 @ 16:06:07
URL: http://allroundhasten.blogg.se/
Postat av: Anna :P

Tycker precis som du! Man ska ta elaka kommentarer med en klackspark! ;)

2012-02-14 @ 17:19:32
URL: http://aphotodream.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback