21/2 - Dressyrpass

2012-02-22 @ 10:24:35 | Rebecka • Allmänt | © DailyHorses 2013
Gårdagens ridpass:
Red alltså lite dressyr i ridhuset igår men hade inga höga förväntningar då han hade vilat i tre dagar i rad. Men så fel jag hade! Han var jättefin och mjuk redan från början och böjde, efter lite övertygande, igenom sig i sidorna. Jobbade som jag tänkt mycket med övergångar men också med serpentiner, först med stora och efter hand med lite mindre. Övergångarna gick helt okej. Bättre än vanligt och han lyssnade bra på både förhållande och framåtdrivande. Gjorde fina galoppfattningar även från skritt och behöll formen bra. Min fina ponny!

Positivt:
GALOPPEN!!! Han var så otroligt duktig igår. Sprang inte iväg och behöll sin form bra. Gick att ställa på volten och höll ihop sig även på rakt spår. Detta är första gången galoppen gick bra och vilken känsla. Kunde verkligen sitta upp och slappna av och han sprang inte! Förövrigt var ridpasset också jättebra och hade en superbra känsla!

Negativt:
Han var lite tyngre i vänstersidan och ville inte riktigt jobba igenom där. När han blev trött mot slutet så välte han inåt vänster i volterna och jag fick inte riktigt upp honom.


Kommentarer
Postat av: Cornelia

Ska vi göra bloglovin' byte?

Superfin blogg!

Kram!

2012-02-22 @ 12:43:34
URL: http://ponnypollarna.blogg.se/
Postat av: Olivia Gustavsson

jättesöt bild!

2012-02-22 @ 18:56:06
URL: http://oliiviiagustavsson.blogg.se/
Postat av: Gabriella - Montéryttare

Vilken himla söt bild :)

Härligt att det gick så bra, lite oliksidiga är ju alla hästar ^^

2012-02-22 @ 19:00:03
URL: http://montebloggen.se
Postat av: Noomie

Tack så mycket! :) Ja, det är himla tråkigt att vissa hästar lägger till sig olater, just att dom får 'lida' för det resten av livet med. Menmen. Man får väl se det så att det inte var något värre och att det faktiskt går att hindra honom från det. Tänk om han var en vävare tex. >.<

2012-02-22 @ 19:06:27
URL: http://lexx.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback