Vilken eftermiddag/kväll

2012-08-13 @ 23:31:48 | Gemensamt • Allmänt | © DailyHorses 2013
Ja det började ganska intressant. Sanna ringde och hade problem med vår jävla transport igen, denna gången hade skiten hoppat av från biljäveln på rakt spår? Jag blir så Trött! Så att fixa det tog ett tag så att säga och innan vi hade lyckats få tillbaka den till gården efter många om och men fick vi iallafall låna en annan transport. Tur att man har snälla med människor! Lagom stressade och sena åkte vi iallafall och hämtade upp Flechen och åkte sedan ut till Sjövik för lite hoppning!
 
Planerna ändrades lite och jag tog även jag en häst och var med och tränade. Det blev en av unghästarna och han skötta sig super bra! Var lite pigg i början för omväxlingsskull men skötta sig jätte bra och var jätte duktig! Riktigt kul att få chansen att rida så mycket olika hästar samt hoppa dem. Det ger så sjukt mycket för min ridning, och att få hjälp av duktiga Erica gör ju inte saken sämre ;)
 
Även Flechen skötte sig riktigt bra och tyckte det var roligt att vara ute och hoppa lite igen! Han var lite loj i början men sedan kom han igång och då var han super! Hoppade en kombination riktigt fint och löste alla uppgifter fin fint! Det var mer än vi trott eftersom han itne hoppat ordentligt sedan innan betet :P
 
Både lyckad och mindre lyckad dag men den slutade iallafall bra vilket känns skönt ;)
 
Världens bästa Erica får stå för bilden :D
 
/Hanna

Kommentarer
Postat av: Emelie

tur att bromsarna funkade nu då :D !!

Svar: haha ja annars hade det gått illa xD
dailyhorses.blogg.se

2012-08-15 @ 09:17:37
URL: http://emelievilhelmsson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback