Utveckling

2012-08-23 @ 14:24:00 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Igår när jag red Flechen sa Sanna att hon tyckte att jag fått en mycket bättre sist och på så sätt kunde påverka hästen på ett mycket bättre sätt. Och jag antar att hon faktiskt har rätt. Jag själv har inte känt skillnaden förens nu när jag red Flechen igen.
 
Men med tanke på att jag har ridit massor i sommar och även fått en himla massa hjälp så har jag utvecklats massor. Jag sitter ni bättre i sadel och får då e bättre inverkan på hästen. Jag kände även själv hur mycket bättre skänkelläge jag hade fått.
 
Jag hade även lättare för att sätta en bra grundgalopp i hoppningen och sedan sitta upp mot hindret och se avståndet. Blev lite fel ett par gånger men sedan satt det riktigt bra. Känns verkligen att jag lärt mig mycket småsaker i sommar som jag kommer ha grymt mycket nytta av.
 
Riktigt kul att känna att det faktiskt lönat sig att jobba i sommar och att veta att jag hela tiden utvecklas i rätt riktning. Hade dock aldrig kunnat göra det utan Erica och hennes underbara hästar så stort tack till henne som ger mig dessa möjligheter!
 
Fina killen♥

Kommentarer
Postat av: Elin

Han passar superbra i remont, haha!:D

2012-08-23 @ 16:07:58
URL: http://slowmotionphoto.blogg.se/
Postat av: Noomie Sundell

Tack! Haha, 'lite sommartjockis'? Han håller förf*n på att sprängas stackaren!(x Känns inte som att något hjälper... Han är ju bara JÄTTEbukig liksom-.-'

2012-08-23 @ 20:50:24
URL: http://lexx.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback