Tillbaka till vardagen

2012-08-28 @ 18:16:00 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Har äntligen börjat få lite snurr på vardagen igen, skolan flyter på som den brukar och nästa vecka kommer Flechen hem igen så då blir det verkligen tillbaka till min vanliga vardag igen.
 
Idag var vi på jfk med skolan och hade teori och red en sväng på eftermiddagen. Jag red en häst som heter Franz. Har bara ridit honom ett fåtal gånger för länge sedan och en av gångerna fick han knäppen och bockade runt i hela ridhuset som en tok. Men shit vad fin han hade blivit att rida!
Han kan vara lite svår då han helst vill gå bakom log och hög i formen. Så idag jobbade vi med att få honom att länga ut halsen, komma fram med nosen lite och gå i en längre och avslappnad form. samt att hålla den formen i alla avbrott och igång sättningar utan att börja spänna sig.
 
Det gick faktiskt riktigt bra och jag är väldigt nöjd med dagens ridpass, kändes som om jag verklgien fick in ridningen på honom väldigt snabbt och han var fin redan från början. Men bäst var sista fem minuterna då han verklgien kom upp med ryggen och fick en mycket rundare och finare form med bra bakbens aktivitet.
Honom rider jag gärna mer under skoltid, riktigt trevlig häst :)
 
Söta Franz!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback