Tävlingsförberedelser

2012-08-05 @ 16:06:00 | Rebecka • Tävling | © DailyHorses 2013
Börjar med första önskeinlägget redan idag och det var Cajsa som önskade detta inlägget! Ni får gärna fortsätta ge mig önskeinlägg att skriva eller varför inte bara sätta en rubrik som jag kan utveckla till ett inlägg. Det kan ni göra HÄR!
 

 
Jag är väldigt bra på att glömma saker vad det än handlar om så jag försöker se till att ha ALLT klart dagen innan tävling. Det fungerar inte för mig att lista upp saker att göra på morgonen för så kan jag lova att jag glömmer hälften. Ska bli bättre på att skriva upp en lista med saker som ska vara klart och som ska packas, det är alltid någonting jag har glömt!
 
Jag putsar nästan alltid innan tävling. Jag är ganska dålig på att putsa annars så det är bra att passa på när man vill att utrustningen ska vara tip-top. Senaste tävlingen lyckades jag dock få tydliga svarta märken på mina vita ridbyxor av att jag putsat sadeln dagen innan, men tycker faktiskt att det borde torkat tills dess. Sedan vill jag att all utrustning ska vara nerpackad/lätt att packa in i transporten allt för att inte glömma någonting. Det blir lite jobbigt att komma till tävlingen utan träns faktiskt ;)
 
 
Det är många som gör olika med ridningen innan tävling och tidigare har jag låtit Bull vila (mest på grund av att jag varit stressad) dagen innan. Innan tävlingen på Öland hade jag ridit honom ganska ordentligt hela veckan och sedan joggade jag honom lite dagen innan, och hur mycket bättre gick inte det än de andra tävlingarna? Jo, vinst istället för en rivning! Ska nog fortsätta med det, att rida dagen innan men kanske inte så hårt och dessutom att hoppa en gång samma vecka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback