Tankar om höstterminen

2012-08-21 @ 12:07:00 | Rebecka • Åsikter | © DailyHorses 2013
Kommer bli en stressig höst, det går inte att undgå med det schema jag kommer ha. Andra året på gymnasiet på linjen natur/samhäll, ja ni hör ju bara. Skolan slutar klockan 5 tre dagar i veckan och börjar klockan 8 nästan alla dagar. En håltimma på hela veckan och resten fullproppat med lektioner. Läxorna, proven och inlämningarna kommer välla över mig i mängder och var sjutton ska jag hitta tiden att hinna med allt?
 
Bull kommer jag själv ha fem gånger i veckan. Frida är numera medryttare och rider en gång i veckan och mamma tar hand om honom en dag. Det betyder två av fem skoldagar lediga från Bull men en av dem, fredagen, kommer jag ju rida lektion på JFK som vanligt. Jag har börjat planera lite tävlingar och det börjar ju med div 2 laget nu i tre omgångar. Om vi går vidare blir det ytterligare en men dit åker jag hur som helst för att tävla som en vanlig lokal.
 
Den tid som blir över kommer gå åt plugg hemma och bloggen. Att blogga tar mycket tid, det är många inlägg som ska skrivas och mycket som ska hinnas med. Det duger inte att slänga in ett inlägg "just nu gör jag det här" om dagen utan det ska vara variation och personligt. Men det är roligt att blogga så det ska också pressas in på ett hörn såklart! Plugget måste jag strukturera upp på något sätt. Att varje dag sätta mig och läsa någonting kommer nog hjälpa mig i längden. Med planering och prioritering så ska detta nog också fungera!
 
 
Får tänka på att hösten faktiskt kan vara ganska mysig också och tänk sedan när snön kommer och man kan rida härliga barbackaturer i snön. Bäst att börja lista upp allt det positiva redan nu för det negativa kommer ganska snart väga över. Hösten kommer bjuda på både med- och motgångar!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback