Svårt att hänga med?

2012-08-16 @ 11:15:00 | Hanna • Vardag | © DailyHorses 2013
Jag har förstått att det kan ha varit lite svårt att hänga med i svängarna det sista eftersom jag är lite överallt i en hel del olika stall just för tillfället. Eller ja det kommer bli en hel del olika stall nu den närmsta tiden så det kanske är bäst med en lite kort förklaring? ;)
 
Flechen har inte synts så mycket på bloggen det sista då han är på bete och jag har svårt att ta mig dit för att rida och liknande. Men i slutet av Augusti flyttar han hem igen till ett stall där han stått i flera år. Så när han kommer hem igen så kommer det att bli mycket mer Fleche på bloggen igen!
 
Det andra stallet jag håller till i är ridskolestallet på Jönköpings fältrittklubb, jfk. Det är där som Sanni och Boy står som ridskolehästar. Jag är nästintill uppvuxen där och har ridit där i snart 13 år. Har haft lite svårt att släppa det så Sanni och Boy fortfarande står där och dom betyder massor för mig. Så rider kvar i hoppspecialen på Fredagar där den här terminen också.
 
Sista stallet som jag håller till i nu är stall Sjövik. Det är min tränares stall där hon driver sin verksamhet med tävlings-, tillridnings- samt unghästar. Jag lärde känna Erica genom att jag hade min praktik där ute, sedan började jag träna för henne och nu är jag fast ;) Haha nej men i sommar har jag sommarjobbat ute hos henne och det är världens bästa sommarjobb. Kommer hänga kvar där på ett hörn även i framtiden, mer om det kommer så småning om ;)
 

Kommentarer
Postat av: Elin

Vilken mysig bild!:D

2012-08-16 @ 11:43:51
URL: http://slowmotionphoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback