Sorry

2012-08-06 @ 21:51:02 | Gemensamt • Allmänt | © DailyHorses 2013
Har under dagen försökt att lägga upp flertalet inlägg från Iphonen men inga av dem har dykt upp här på bloggen? Krångligt när inte appen vill fungera och jag inte har tillgång till dator på hela dagarna..
 
Men idag har jag iallafall som ni säkert redan uppmärksammat ridit Bull! Det var en upplevelse kan man säga :P Han var super pigg i skogen och hade inte speciellt mycket kontroll på honom i galoppen. Jag älskar att rida fort och busa i skogen men jag tycker det är lättare om man har kontroll på hästen så man slipper förbereda avbrottet 500m i förväg för att kunna stanna :P Hahah men det var en rolig upplevelse och jag tror det blir lättare att rida honom när man hittat knapparna inklusive bromsen, haha ;)
 
Sen stod det Os på schemat. Är riktigt besviken på alla i laget förutom Jens som gjorde ett kanon jobb! Vad Lisen gjorde är det ingen som vet, började skit bra men tappade ridningen helt efter halva banan.. Henke började också fint men man såg hur hästen spände sig och tyckte det var jobbigt efter att den petat första bommen så då kom det bara fler.. Roffe gjorde väl ett helt okej jobb men hade två onödiga nerslag! Men om man ser det såhär, nu har alla tre killarna haft alla nerslag under den här veckan så nu blir det inga fler i den individuella finalen!!
 
Söta Bull! Fattade faktiskt mycket tycke för honom och ser fram emot nästa gång jag får sitta upp på den ponnyn igen ;) Har ju det som utmaning så vem vet, det kanske kommer upp inom en snar framtid, Becka ska ju rida Flechen också :D
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback