Snabb planering

2012-08-15 @ 12:02:09 | Rebecka • Vardag | © DailyHorses 2013
Det var riktigt skönt att sova ut efter gårdagen, som var otroligt rolig! Har inte varit på Liseberg på ganska länge så det var roligt att komma dit och det gjorde det inte sämre när det var med tre helt underbara vänner. Det blev mycket skratt kan jag lova. Mest stolt är jag över att jag åkte Atmosfear, herre gud vad läskigt det var med vilken kick det blev. Älskar när det pirrar i hela magen av rädsla och fart. Tokigt! ;)
 
Mamma var snäll och tog hand om Bull igår och gick med honom en sväng. Idag står det hoppning på schemat och Frida kommer och hjälper till. Får se lite vad vi hoppar men vill hoppa lite bana eftersom det är pay and jump på söndag, och även debut i LB. Så minst en bana på en meter blir det idag.
 
Sune ska skrittas och Kuhs ska ridas idag också. Vi får se lite hur det blir med Kuhs men rider ut om jag har någon som kan hänga med och gå först. Kuhs är töntigare än Sune i skogen och då är det illa.. ;) Vill inte rida inne eftersom han ändå kommer göra det så mycket sedan när han ska gå lektion men eftersom han inte kan gå själv i skogen så vet jag inte hur mycket val jag har. Får se hur det blir när jag kommer upp dit!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback