Riktigt lugn dag

2012-08-05 @ 21:15:15 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Idag har jag verkligen inte gjort någonting alls känns det som! Tog mig en rejäl sovmorgon till 11 nånting, hade jag kunnat hade jag sovit ännu längre men det går inte för sig när det är OS på tv! Frida kom vid 12 tiden så vi kollade på OS hoppningen ihop!
 
Måste bara säga hur sjukt bra det känns med det svenska lag vi har nu. Det kändes lite sådär innan första rundan då vi mist många bra både hästar och ryttare i laget. Och när Lisen sedan flög i backen rätt ordentligt igår trodde jag det var ganska kört för lagets del. But they proved me wrong! Riktigt starkt av Lisen att gå in och rida en så fin runda som hon faktiskt gjorde trotts att man såg att det tog emot rätt rejält o kroppen. Roffe och Henke var lika exemplariska idag enligt mig och dagens besvikelse blev istället Jens och Lunatic som inte alls hade samma spänst och avslappnade språng som under gårdagen, men det tar dom säkert igen till imorgon!
 
Resten av dagen har jag spenderat framför tvn men godis, film och självklart en hel del med OS! Just nu är min favvo på tv, Usain Bolt! Han springer finalen ikväll och ja ni förstår nog vem jag hejjar på där ;)
 
För er som inte sett krönikan om honom som ligger på Svtplay så tycker jag ni ska se det, riktigt härlig kille!
Videon hittar ni här!
 
Väldigt rörigt inlägg kände jag men ni får förlåta mig för det ;)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback