Gårdagens hoppning

2012-08-30 @ 13:24:19 | Hanna • Träning | © DailyHorses 2013
Japp, för er som inte redan listat ut det så var jag alltså ute på Sjlvik igår för att träna och hoppa lite!
Lånade en utav Ericas hästar och var med på en utav hennes träningar som hon har hemma på kvällstid. Hoppade lite studs och sedan ett galoppsprång till ett räcke, en kombination på snett igenom samt en oxer på böjt spår på ena långsidan.
 
Hoppade igenom det lite i början och kände både på hästen och som jag inte hoppat tidigare och kände även in mig själv lite och min ridning på hinder då det var ett tag sedan jag hoppade ordentligt nu. Hade lite problem att se avståndet till bommen innan oxern i början vilket ställde till det lite. Resten av banan kändes helt okej redan från början.
Hoppade sedan igenom det lite på lite högre höjd ca 1m, då var även oxern på långsidan rakriktad vilket gjorde det lite lättare för mig att se avstånden. Tyckte att banan flöt på bra och jag fick en bra känsla.
 
Sista rundadn kändes riktigt bra, jag hade full kontroll och fick igenom mina förhållnignar precis som jag ville vilket gjorde att vi kom rätt på hinder och allt kändes super. Riktigt kul att få avsluta med en bra runda och känna att självförtroendet var på topp, det behövs sådanna tränignar ibland.
 
Framför allt är jag grymt tacksam över att jag har fått denna chansen att få träna på dessa fina hästar för en så duktig tränare och ryttare som Erica! Jag känner hur mycket det har gett mig att vara där i sommar och få rida på hennes fina hästar. Världens chans som jag verklgien kommer att ta till vara på! :D
 
 

Kommentarer
Postat av: Kajsa

Fin häst! :D

2012-08-30 @ 13:36:37
URL: http://kajsaochtuvas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback