Film

2012-08-21 @ 15:21:00 | Rebecka • Filmer | © DailyHorses 2013
 
Film från när jag red Kuhs igår! Tindra var snäll och filmade lite i alla gångarter så här har ni. Döm inte allt för snabbt, tänk på att det är första gången han rids ordentligt sedan april då han blev halt. Han kommer lite bakom lod ibland men det är jag som måste träna på att få upp och fram handen och han som måste bli lite rörligare i bakbenen. Kommentera gärna vad ni tycker! :)

Kommentarer
Postat av: Sanna

Ja tycker de ser jätte fint ut! :)

2012-08-21 @ 17:15:41
Postat av: Elina

Kan inte du/ni berätta hur man gör när man redigerar filmer?? Har försökt hitta en bra App som gör att jag kan klippa filmen, lägga till musik m.m. Så skulle ni vilja vara jättesnälla och berätta hur man gör? :)


Svar: Jag har inte heller någon app utan jag lägger över filmerna från mobilen till datorn och redigerar dem i Windows Movie Maker! Numera kan man redigera dem och lägga ihop flera filmer direkt i videofy.me appen men där går det inte att ändra musik och ljud! :)
dailyhorses.blogg.se

2012-08-21 @ 17:58:16
Postat av: Emma

Han är jätte fin :D Och man ser verkligen JÄTTE skillnad på din sits från att du rider Bull :)

Svar: Tack eller vad man nu ska säga! :D Jo, jag märker också stor skillnad och de är också väldigt olika att rida. Men sitsen ska så småningom bli bra på Bull också! :)
dailyhorses.blogg.se

2012-08-21 @ 19:06:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback