Vad är detta för väder?

2012-04-17 @ 19:58:37 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Vädret har verkligen varit jätte konstigt hela dagen! Jag vaknade till sol och åkte upp och stod utomhus och rycktade Flechen i säkert en halvtimme och det var jätte härligt! Tränsade på och tänkte rida ut en sväng barbacka. Kom dock inte så långt innan det började blåsa storm så bestämde mig för att ta den korta rundan och sedan rida lite på banan. Han knappt komma halvvägs hem innan det började hagla i mängder. Ingen mer ridning utan red snabbaste vägen in i stallet då haglet snart övergick i snöande.. När jag sedan åkte hem igen sken solen... Verkligen ut konstigt väder som har växlat hela dagen!

Även på praktiken så råkade vi ut för detta. Solen sken när vi sadlade, sen snöade det när vi gick ut och vi sa, "Bara det inte haglar, hästarna blir lätt på tjuriga då". Tre sekunder senare börjar det hagla sjukt mycket.. Lyckat verkligen! Väl när vi var hemma igen sken solen.. Suck!

Har ni också haft konstigt väder idag eller har det vart bra? :P



Såhär såg det ut idag..


Kommentarer
Postat av: wilma&klara

Hej, vad tycker ni om detta hemska som har hänt http://siktaalltidhogreenhindret.blogg.se/2012/april/har-ni-hort-elle-helt-sjukt.html ? Kram

2012-04-17 @ 20:22:36
URL: http://siktaalltidhogreenhindret.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback