Tankar innan start

2012-04-24 @ 13:04:00 | Rebecka • Allmänt | © DailyHorses 2013
Det högsta jag hade tävlat innan var 85 cm men sista klassen i helgen var ju 95. Jag var riktigt nervös om jag ska vara ärlig och både på framhoppningen och när jag kom in på banan inför den klassen, var jag nästintill rädd för höjden. Tänk att komma jättefel på ett sådant hinder, eller vägra... Men allt släppte såfort jag hoppat det första hindret!

Just nu vet jag ingen gräns på hur högt Bull kan hoppa. Det är jag som sätter gränserna för vad jag klarar av och vågar, och det är han som ska göra mig säker på höjden. 95 kändes inte ens högt när vi väl hoppade banan i söndags. Även om vi kom fel på ett hinder (och rev det) så löste han situationen bra och resten av banan bara flöt vi igenom. Kolla bara hur han tog i på detta hindret, underbart!


Vi har mycket att lära av varandra. Han ska lärar mig inom hoppning och göra mig trygg i höjden. Jag ska inte behöva vara rädd för att han inte ska klara det om det ligger på en meter och jag ska lita på honom. Jag ska lära honom inom dressyren, att här ska du jobba i denna formen och inte springa ifrån arbetet. Vi hjälps åt och det ska bli riktigt spännande att se hur vår resa utvecklar sig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback