Ridningen på Sanni

2012-04-06 @ 17:35:25 | Rebecka • Allmänt | © DailyHorses 2013
Till en början gick ridningen inget vidare, då det var lite krångligt att hitta knapparna på Sanni. I skritten var hon ganska trevlig men i traven sköt hon bara ut höger bakben och vägrade bli rak. Efter ett tag hittade jag ändå lite knappar och kom åt henne lite när vi gjorde bogen in i skritt. I trav gick det inte lika bra men fick till volterna ganska bra iallafall.

Sedan var det likadant i galoppen, ganska dåligt i början men när hon väl slappnat av lite i munnen och jag hittade knapparna så fungerade det också. Vi jobbade lite på bogen in där också och några gånger fick jag till det då hon jobbade på bra. Dock blev hon trött och ville inte vara med mer så då fick jag börja om från början igen. Även om det inte gick jättebra så är jag nöjd för att vara första gången! Hon är verkligen inte lätt men gör jag rätt så gör hon rätt (tills hon tycker att det blir för jobbigt, haha). :)

Hanna & Sanni från senaste klubbdressyren!

Kommentarer
Postat av: Sara Carlsson

Sv: ja han är helt underbart rolig :D lite som en blandning av en 170cm-häst och en ponny.. Trots att han är så liten så är det ett himla tryck i honom och han går med lätthet på de avstånd som är på gränsen till för långa till de stora hästarna.

Samtidigt så är han både fullblodskorsning och fux, så man kan inte bara sätta sig på honom hur som helst.

2012-04-07 @ 00:56:48
URL: http://Carlssonpataket.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback