Inte hennes dag

2012-04-29 @ 14:54:21 | Hanna • Tävling | © DailyHorses 2013
Sanni tyckte inte alls att livet var roligt idag. Hon stod emot redan när vi red fram och hade nog behövt ha en vilodag idag istället. Hon har börjat gå väldigt mycket på lektionerna nu det sista då vi som sagt har en del ponnysar halta. Hon har även fått hoppa med ryttare som gjort henne osäker och fått henne att tappa lusten till att hoppa.

Idag ville hon inte alls. I 70 fick vi ett stopp på ettan sedan blev jag sur på henne så då hoppade hon hela banan med ett pet. Men i 80 ville hon inte alls. Vägrade tre gånger på ettan och ville verkligen inte. La ner det till ett minikryss som hon hoppade men ytters tveksamt. Sen hoppade hon jätte fint på tvåan men valde att inte hoppa resten av banan då hon själv verkligen inte ville..

Så himla tråkigt. För några veckor sedan hade hon verkligen fått tillbaka hopplusten och tyckte det var super kul att hoppa. Nu vet jag inte rikitgt vad jag ska säga... Blir nog ingen lokalhoppning för henne i maj som det var tänkt egentligen. Hon behöver få tillbaka självkänslan först och tycka att livet är roligt igen!

Det var alltså Sanni som halvt kraschade in i ettan då hon inte alls ville hoppa.

Min fina underbara ponnyskrutt...♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback