Hemma efter en lång dag

2012-04-18 @ 22:03:03 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Nu är jag äntligen hemma och nästintill klar för sängen då jag är mega trött! Men först ska ni uppdateras med vad som hänt mig under dagen!
Började som sagt dagen med praktik vilket var lika skojj idag som det har varit hela tiden. Först blev det stallarbete och tjöt med trevliga människor innan Jenny och jag startade med lite matbreak och tårta ^^, inte helt fel måste jag säga! Hahah nu till det lite roligare att läsa om.

Ridning blev det också, även idag på hennes fina sexåring Oya N. Idag blev det trim på banan och Oya var riktigt trevlig att rida på! Lite svår att få ärlig i formen då hon gärna går och knäcker av lite för att slippa arbeta men när hon kom till arbete var hon jätte fin! Hon var lite kinkig i galoppen och var väldigt bekväm av sig, ville hellre gå på snedden eller bryta av istället för att jobba men fick till det bra på slutet och då var hon kanon trevlig!

Duktig polle :D




Kommentarer
Postat av: Sara Carlsson

sv: jomen det är han egentligen, men som sagt så red jag kasst och han kändes lite loj idag bara :) är en superfin liten ponny

2012-04-18 @ 23:27:43
URL: http://carlssonpataket.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback