Boy i Tidaholm

2012-04-24 @ 15:20:00 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Kom just på att ni aldrig fick ett inlägg där jag skrev mer utförligt om tävlingen som jag lovade i Söndags! Men här kommer det alltså, bättre sent än aldrig!

Vi hoppade som sagt LD+5 och LC+5 (85 och 95). Detta var första gången jag suttit på Boy när han var sjukt taggad och själv verkligen ville! Han gjorde allt för att göra rätt och hade verkligen hjärtat på rätt ställe! Det var så himla roligt att hn var så glad och taggad och verkligen ville! Han brukar ofta vara lite loj på tävling och peta ibland då han inte orkar lyfta på benen, men i helgen hoppade han med fina luftiga språng och var inte i en enda bom om vi inte kom helt fel in.

Att vi fick ett stopp i andra klassen var för att jag inte visade honom hindret i tid så han tittade på lite annat och hade inte fokus framåt vilket var helt mitt fel. Men jag är jätte nöjd med honom för han ville verkligen och kämpade som sjutton. När jag gjorde fel eller la honom fel så rättade han det och hjälpte mig jätte mycket. Han var så himla duktig och jag gick omkring med ett smile hela dagen tack vare honom♥


Fina underbara ponnyskrutt♥♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback