Praktik Dag 1

2011-09-05 @ 14:50:03 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Första dagen på praktiken idag då! Det var jätte kul att vara tillbaka igen och det känns som om jag aldrig tog sommarlov :) Dock har Erica sålt två häst så just nu har hon bara 6 hästar i stallet som är hennes men hon ska snart ta hem två av unghästar så sen är det fullt igen!

Idag red jag ut på en häst som heter Bornyr och tränade lite intervallträning! Vi galopperade fram och tillbaka på en liten grus och sand väg. När hon fick upp ett riktigt bra flås så skrittade vi några vändor för att sedan ta lika mycket galopp till. På detta sättet undviker vi mjölksyran samtidigt som vi jobbar upp en bättre kondition! Bornyr tyckte det var kanon kul och brallade lite lagom mycket, tur då är ju att man är van vid Sanni så man hela tiden är beredd ;)


Söta bonnie taggar för en galopp :)

Sedan longerade jag även en annan häst som heter Rubens. En jätte fin häst som hoppar super. Han är nu ute för försäljning. En perfekt junior häst som hoppar i alla lägen :) Framför allt är han världens snällaste häst! Han fick idag gå med lite inspänningar och gick kanon. Duktig häst :)


Fina Ruben :D



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback