Tränat

2011-10-31 @ 14:51:55 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Fick en liten extra kick idag och bestämde mig för att träna lite! Har verkligen dålig kondis och är sjukt svag i vissa muskler. Trotts att jag hela tiden lovar mig själv att jag ska börja träna och att jag ska börja ut och springa så går det inte lång tid innan det hamnar på hyllan igen. Men idag tog jag iallafall tag lite i det och gav mig på att göra lite situps, rygglyft, armhävingar och liknande. Ska även försöka komma ut och springa iallafall minst en gång denna veckan! Jag tycker det är super skönt när jag väl tränar men är lite för lat för att ta mig i kragen och göra det speciellt ofta. ;)


Förr gjorde jag ju nästan inget utan att träna, måste medge att jag saknar handbollen något sjukt..


Kommentarer
Postat av: amanda fröberg - topponys.blogg.se

Hej fin blogg! :) Kolla gärna in på våran.



Kram

2011-10-31 @ 15:16:05
URL: http://topponys.blogg.se/
Postat av: Madde

Känner igen mig, haha ;) När jag väl är ute och springer tycker jag det är så skönt och roligt att jag knappt kan sluta, men eftersom jag gör det såpass oofta mår jag inte super efter mina timmes-spring-pass typ en gång i månaden haha ;) Bättre då att springa en kvart varje dag ! Fick aningens träningsvärk sist jag var ute med min hund och sprang, det gör ju att man blir lite mindre motiverad att göra det igen xD Fin blogg förresten !

2011-10-31 @ 16:18:14
URL: http://ricos.blogg.se/
Postat av: Victoria

Fin blogg!

Vilken härlig bild ;)

2011-10-31 @ 17:10:40
URL: http://evvm.blogg.se/
Postat av: Linnea

okej ^^, får tänka på det :) vet att han behövde mer fart men var tvungen att stå i vägen för en dum harvningsgrej (?!) ;s syrran fick smacka på men hon visste inte riktigt hur hon skulle göra ^^,



detsamma! :D

2011-10-31 @ 20:19:47
URL: http://buspollen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback