Tävlingen på Kuhs

2011-10-15 @ 20:52:12 | Rebecka • Allmänt | © DailyHorses 2013

Till skillnad mot Sune var Kuhs lite mer spänd på tävlingen idag. Han kollade mer när vi skrittade runt anläggningen och blev mer stressad av allt kaos med ponnyerna runt omkring hela tiden på framhoppningen. Fick till något bra hopp innan jag skulle in på banan första gången för LD+5 klassen. Han blev superpigg när vi gick in på banan och racade runt utan att jag hade kunnat få stopp på honom. Tyvärr blev en sväng till 4:an lite tokig och han petade den, men resten av banan gick super även om tempot var mycket över normaltempo! ;)

Sedan var det en lång väntan innan lagklassen började, vilket nog var skönt för hästarna så de fick stå och vila sig ett bra tag i boxen. I lagklassen var det LC+5 som gällde (85 cm för c-ponny) och han var lite förvirrad och stressad på framridningen och inte helt med på noterna. Fick något bra språng på 80 men när vi höjde till 85 tyckte han det blev jobbigt och vägrade en gång innan han kämpade sig över det.
På banan var han ungefär lika pigg som första klassen, men nu var han kontrollerbar. Efter en raksträcka som det var till 2:an så gick det lite fort och Kuhs hann inte riktigt lyfta på hovarna och petade tyvärr. Där hoppade han resten fint också och var jätteduktig!

Trots att han fick 4 fel i båda klasserna så är jag jättenöjd över honom och det var roligt att han tyckte att det var så kul! ♥



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback