Ingen bra tävlingsdag

2011-11-06 @ 16:34:43 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Min ävlingsdag har verkligen varit så sjukt hemsk! Har inte haft något flyt alls och har mest stressat hela tiden. Som tur är så har jag ju så himla fina hästar som har räddat mig så himla mycket idag. Första rundan på Sanni var helt katastrof, ingenting stämde. Jag som inte hade hunnit gå banan kom knappt ihåg den och jag tappade stigbyglarna efter halvabanan och det var allmänt kaos! Som tur var tyckte sanni det var så roligt så hon skötte sig kanonbra och hoppade jätte fint trotts att vi kom imot i både fel och korsgalopp på vissa hinder. Hon dubbelnollade min lilla älskling men fy vad illa jag red!

Sedn började stressen ännu mer och jag fattade ingenting då de hade rört ihop klasserna och allt möjligt och det var verkligen kaos. Men Sanni fick hur som helst hoppa 90 också men jag var super stressad eftersom jag var tvungen att sitta av henne, upp på Boy så länge, rida fram honom och sedan byta tillbaka till Sanni innan jag kunde hoppa med henne. Det blev inte riktigt lika kaos här men min lilla ponny skötte sig jätte bra även om hon var jätte trött stackarn. Vi petade ettan tror jag då vi hade jätte dålig galopp mot ettan och jag fick inte upp henne helt framför mig. Sedan hoppade hon resten av banan jätte fint förutom sista hindret då det blev helt fel. Vi kom jätte konstigt in och i under tempo och det fanns inte en chans att hon skulle kunnat hoppa där. Nästan gång hoppade hon dock utan problem. Hade jag ridit bättre hade hon nollat men hon var duktig ändå♥

Sedan var det bara att stressa upp på nästa häst, Boy. Han var inte helt framme på framhoppningen men eftersom den är så himla liten och det var mängder med hästar där så hade jag inte yta nog att driva på honom helt. Men när jag väl kom in på banan så gasade jag gärnet på ena långsidan så att han var väl framme till första hindret. Enda problemet där var att jag sedan inte kunde sänka tempot igen.. Han sprang och jag vet itne var jag gjorde men fort gick det och för jävligt såg det antagligen ut.. Petade något på vägen där vi kom alldeles för nära. Har verkligen inte haft en sådan dålig känsla på hur länge som helst. När vi sedan fick höra resultaten visade det sig att Elvira och Dotcom hade vunnit och jag och Boy kom tvåa. Både jag och Elvira var så sjukt missnöjda med våra rundor och ingen hade fått rätt känsla så kändes helt skumt att vara placerad efter det men men..

Bättre ridning till nästa gång det lovar jag!!


Dålig bild sen i sommras



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback