Dressyr dag

2011-11-13 @ 18:29:04 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Inte ofta jag har med dressyr att göra men idag så har jag faktiskt varit på dressyrtävling HELA dagen! Nytt rekord för min del faktiskt ;) Satt och räknade lite protokoll i början vilket var väldigt soft och sedan var det ju dags att springa och göra iordning snygg Richmond innan hans tävlingsdebut.
Knoppade honom vilket inte var det lättaste med hens man men det blev ganska bra i slutändan ändå tycker jag. Richie har ju aldrig startat dressyr innan så det var spännande och se hur han skulle sköta sig eftersom han bara är 5 år och ha´r spöken i sin hjärna när något inte är som vanligt. Men idag skötte han sig otroligt bra och det var inga som helst problem för Angelica att rida fram och ingenting. Han var jätte fin på framridningen även om han var lite taggad. Väl inne på banan sen skötte han sig super bra! Var lite spänd i början så han kunde inte trava på så bra som vi vet att han kan men det släppte mot slutet och då var han riktigt fin! Duktiga Richie och duktiga Angelica! För att vara första starten var det jätte bra jobbat och de slutade på nästan 73% och en andra plats. Inte illa alls!

Kameran var med i högsta hugg och bilder kommer men de måste redigeras först så det kan ta ett tag. Ni får kolla på denna härliga bild så länge :)




Kommentarer
Postat av: elsa och linn

kanonbra gjort!:) är du mer en hpppryttare eller?:)

2011-11-13 @ 19:07:07
URL: http://hovkrats.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback