Snabbpresentation

2011-05-05 @ 22:15:04 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Tänte bara dra en snabb presentation av hästarna som jag rider när jag är och jobbar hos Danne. Har förstått att det kan vara lite förvirrande ibland så skriver lite om varje häst så kanske det blir lättare att förstå!

Big Ben
Ben är en valack på sju år som Danne har haft ett tag. Han är importerad från Holland för att bli hopphäst i Sverige vilket han också har blivit. Han går just nu 1.40 klasser men helt okej resultat. En väldigt snäll och godhjärtad häst som alltid gör sitt bästa! Han äslar att vara ute i skogen och galoppera så fort det bara går och skulle aldrig komma på tanken att göra något utan lyssnar sedan snällt på förhållningar och håller sig i skinnet! En mycket trevlig häst att rida på!

En väldigt ocharmig bild på mig och Ben.

Make way
Även kallad Frallan är ett sexårigt sto efter Cardento. Gick Falserbo som fem åring med helt okej resultat. Just nu går hon 1.40 hoppning och hoppar som tusan. Inga tvivel om att det hästen älskar att hoppa över allt annat då hon blir jätte taggad så fort hon ser hinder och sedan flyger hon bokstavligt talat över dem.
Hon debuterade 1.40 i år och gick som en klocka men rullade tyvärr av en bom i kombinationen, ytterst nära en nolla men det var en kanon runda iallafall. Förhoppninsvis så kommer hon att få Falserbo iår också och är just nu i full gång med att kvala in!


Frallan i boxen.

Cassitaire BZ
Även kallad Cajjan är ett fem årigt sto som är sent inriden och var inte mycket hanterad innan hon kom till Danne. Hon hade blivit inriden precis när Danne köpte henne så han har gjort med mesta arbetet med henne. Hon var ingen stjärna till en början gå hon rev det mesta men nu på senaste tiden har hon verkligen börjat visa sina talanger och hoppar fint! Även henne ska de försöka kvala in till falserbo i sommar så vi hoppas på det bästa!


Cajjan, extremt dålig bild tyvärr..

Bink
En femårig valack som kom till Danne och hans lillebror Victor för någon månad sedan. En mycket trevlig häst på alla sätt och vis. Trevlig att hantera från marken, rör sig fantastiskt och hoppar som en gud. Mycket bättre han de inte bli! Även han är importerad från Holland och har där gått upp till 1.10. Har startat 1.20 här i Sverige med okej resultat! Hade en period där han började testa ryttaren genom att stanna ibland men det gör han inte längre! Även honom ska de försöka att kvala in till falserbo i sommar så vi hoppas att även han klarar kvalgränsen!


En mycket osmikrande bild på honom också.

Nya bilder kommer så snart jag bara kan!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback