Lång dag

2011-05-21 @ 22:02:24 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Äntligen är jag hemma efter en otroligt lång dag. Så här trött har jag nog inte varit på väldigt väldigt länge känns det som. Drar väl lite om va jag gjort under dagen och lite så.

Började jobba vid 6 imorse i ridskolestallet, släppte ut hästar mockade och lunchfodrade. Efter det åkte jag till Flechen för att rida men det slutade naturligtvis i att jag fastnade vid fölhagarna lite för länge, med de såg så härligt ut där de gick i solen så jag satt och kollade på dem och pratade med en annan tjej i stallet i nästan en timme. Sen blev det Flechens tur att arbeta lite, vi red bara 20 min på banan och jobbade igenom honom väldigt lätt i alla gångarter tills han släppte igenom och mjuknade.
Efter det blev det snabba ryck tillbaka till ridskolan igen för att fixa allting för imorgon! Har putsat både häst och utrustning och packat allt inför morgondagen. Det tog sin stund det också så när vi var färdiga med det så var det dags att kvällsfodra alla hästar och sedan låsa anläggningen innan jag äntligen fick åka hem igen!

Det var lite om vad min dag har bestått av.


Fin boy får stå för bilden♥


Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad du är duktig och flitig! Du jobbar på och knotar från tidig morgon till sen kväll. Stor kram till dig Hanna!

2011-05-21 @ 22:18:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback