Klubbhoppningen

2011-05-08 @ 19:19:29 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Det var ju klubbhoppning idag och jag var med på Sanni!
Vi hoppade 80 två gånger eftersom 70 är lite lågt men jag är osäker på om hon orkar en hel 90 bana efter att hon har hoppat en på 80.
Nästa gång ska jag nog inte hoppa 80 två gånger, mer om varför kommer längre ner!

I första rundan så blev hon lite flack mot första hindret och jag fick inte riktigt ihop henne så det petade hon tyvärr men det var inget jag märkte då eftersom jag var helt inne på at rida mot tvåan. När grunden sedan vad slut var det ingen som sa avbryt och jag visste inte om jag hade rivit ettan eller inte så jag hoppade vidare trotts att bommen hade fallit på ettan. Så kan det gå när man inte har folk som har koll på vad de gör i speakertornet!

Nästa runda så red jag ihop henne mycket mer innan första hindret och fick lite fart på henne och hon tyckte det var jätte kul! Det gick som satan och hon var klockren! Dubbelnolla med en helt okej tid vilket är väldigt bra för att vara Sanni eftersom hon inte har någon vägvinnande galopp eller brukar nolla. Nör jag sedan kolla protokollen så hade jag nästsnabbaste tiden och skulle blivit två om jag intehade startat en gång innan i samma klass. Det gjorde tyvärr att jag startade utan tävlan min andra runda och fick därför inte bli placerad.
Men min ponny var iallafall jätte duktig och för mig var hon en vinnare idag, vare sig det gills eller inte♥


Sötan♥ Älskar dig över allt annat, underbara ponny♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback