Cool lugn

2011-05-13 @ 23:39:39 | Rebecka • Allmänt | © DailyHorses 2013
Sune har bara blivit stabilare och stabilare på senaste tiden!
Det är inte längre så att man får respektera minst ett stopp på varje hinder under lektionerna eller en stissig ponny som är överallt och är rädd för det mesta utan nu är han lugn men pigg och bjuder på hindren.

Idag när vi hoppade stockarna var han till och med lite loj. Han tyckte det var riktigt roligt och kikade inte på stockarna någonting, men mot slutet var det som om han tänkte: "Jag har gjort detta nu, kan jag få se någonting nytt". För nått år sedan blev han livrädd såfort någoniting inte vad som det brukade medan han nu gärna tar tag i nya utmaningar. Min ponny har verkligen utvecklats till en superponny! (Om jag får uttrycka min egna åsikt :p).

Som sagt gick det bra på stockarna i dag. Vi hoppade bara en liten slinga i skogen några gånger och Sune taggade mycket i början medan jag fick driva på honom mer i slutet när det, enligt mig, gick lite långsamt. Han var jätte duktig och fick till vissa språng som var riktigt fina där han tog i framåt och inte bara uppåt som han ofta gör. Jag längtar redan till nästa gång jag ska rida honom!

Dock blir det Kuhs nästa vecka eftersom vi ska åka ut på lokal hopptävling igen. Det kan ju vara bra att känna lite på sin "tävlingponny" innan tävling om man säger så! Någon gång innan nästa söndag ska jag dra mig till Hööks eller Charlies för att köpa benskydd till Kuhs eftersom de inte har så många på ridskolan som dessutom är fina och hela.

Fick aldrig med mig kameran idag till stockarna vilket jag ångrar men men.

Istället får ni en annan bild


Kommentarer
Postat av: Kajsa :)

Jag håller faktiskt med ! :D

jag hoppade sune för en vecka sen , och då var han bäst i hela gruppen ! :D

2011-05-14 @ 15:35:55
URL: http://kajsaskirhammar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback