36 dagar

2011-05-05 @ 21:52:35 | Rebecka • Allmänt | © DailyHorses 2013
Det är bara 36 dagar kvar innan vi sĺutar skolan innan sommarlovet!
36 dagar låter ganska mycket men då är alla helger, lovdagar och de sista dagarna där man inte gör särskillt mycket, inräknat så skoldagar är det nästan inga kvar alls!

Och i sommar blir det härligt!
Först ska jag bara vara hemma och slappa i någon vecka eller så innan jag åker iväg till Vedbände ridläger där jag ska spendera 10 dagar (som jag gör varje år) med härliga uteritter, jobbiga men roliga ridpass på banan och umgås en massa med hästar och kompisar!
Direkt efter det kommer jag befinna mig på Öland, där min sommarstuga ligger, i cirka 3 veckor, varav några dagar som jag ska spendera bara med tre av mina andra kompisar. Där blir det sol, bad och även lite hästar eftersom vi har några gårdar i närheten där det finns hästar (vilket jag gör tummen upp för eftersom jag inte hade klarat mig alldeles för länge utan dessa underbara djur).

När jag kommit hem från Öland kanske vi ska åka någonstans med familjen men detta är ännu inte bestämt.
Efter det blir det frivilligt arbete med lägerbarn och matlagning på ridlägren de tre sista veckorna på vår ridskola tillsammans med Linda och möjligtvis några andra. Förhoppningsvis blir det även lite uteritter dessa veckor!


Jag och min lägerhäst Salsa på Vedbände! <3

Nu har jag berättat om min kommande sommar men nu är det ERAN tur! Vad ska ni göra i sommar?

Om ni vill kan jag lägga upp en bildbomb från i somras med en massa härliga bilder både från Vedbände, ridskolan, Öland med mera. Kommentera nu så kommer blidbomben så fort jag kan!


Kommentarer
Postat av: Adina

Min sommar är inte riktigt klarlagd ännu :) men mest troligt kommer jag jobba 2 veckor ute i skärgården och sedan ska jag även rida Funi hela sommaren - ska försöka flytta in honom till stan så man har närmare :) Annars har jag sökt lite andra jobb åså också så jag kanske kan jobba lite mer än bara 2 veckor :)

2011-05-06 @ 08:34:48
URL: http://adinis.blogg.se/
Postat av: Kajsa :)

Jag ska till Sjöstjärnans ridläger på midsommarveckan :)

dit ska jag för tredje året i rad .

Sen ska jag vara hemma och slappa o vara me kompisar

sen ska jag förmodligen till sommarstugan som ligger i varberg, och så ska jag till öland där jag kanske kommer ha en häst i en vecka, med min kompis som är på öland nästan hela sommaren. :)

2011-05-06 @ 16:29:51
URL: http://kajsaskirhammar.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback