Regn och rusk

2011-03-12 @ 16:54:33 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Usch vad jag inte tycker om allt detta slask som blivit efter snö/regn blandningen som har kommit nu de sista dagarna. Lera överallt och det finns inga bra ställen att rida på med en häst som hatar lera över allt annat på jorden..
Så Flechen och jag tog en promenad idag istället, väldigt mysigt faktisk och han hittade lite gammalt torkat gräs att äta så han var nöjd han med.
Efter det tränade vi lite på vår spanska skritt i hagen. Flechen var väldigt uppmärksam idag och mycket villig att göra sitt bästa (det brukar vara motivationen som saknas). Så vi tränade en stund och han fick till ett par jättebra vändor där han lyfte bra på båda benen i ca 7-8 steg !
Klar förbättring för hans del, efter att inte alls vilja lära sig till att tycka det är roligt och vara uppmärksam, mycket duktig häst ♥


Gammal bild på mig och fin hästen♥

Ska förska få lite nya bilder snart, vad vill ni helst se bilder på? Träningar, ridning, hoppning, fin kort eller kanske lite bilder på när Flechen visar att han faktiskt kan gå i spanskskritt och hälsa väldigt fint ;)
Kommentera väldigt gärna vad ni vill se för bilder så ska jag försöka fixa det så fort som möjligt!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Träningar :D

2011-03-12 @ 21:10:23
Postat av: Anonym

lite av varje är väl toppen! :)

2011-03-12 @ 22:07:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback