Mina första tävlingar

2011-03-15 @ 18:37:44 | Rebecka • Allmänt | © DailyHorses 2013
Hade tänkt berätta om mina första tävlingar som jag tävlade, någonsin.

Jag började någon gång i början av 2006. Då var det bara blåbärshoppningar som gällde men jag tävlade bara två stycken innan pappa tog grönt kort så att jag kunde tävla klubbhoppningar. Första klubbhoppningen var på en ponny som hette Turbo Björnen och som var en jätte rolig och söt ponny att rida.
Jag har inte koll på hur det gick i mina första tävlingar men efter att jag tävlat Turbo Björnen tävlade jag Lille Wille och Lilleman ibland. Jag var felfri ganska många gånger, det är det ända jag kommer ihåg och i och med att det då var ganska lågt (50 / 60 cm eller något sådant) så var det bara Clear Round.

Lille Wille är en mycket liten ponny men han är en höjdare på att hoppa. De sista 2 åren kanske (1 eller 2 år) så tävlade jag 80 cm på honom, vilket är högre än vad jag någonsin tävlat på Sune nu och Lille Wille är liten b-ponny. Han lärde mig jätte mycket och jag tävlade honom fram till att jag började märka att han inte tyckte att det var roligt längre, i slutet av 2007 eller i början av 2008 tror jag. Jag var aldrig särskilt snabb för han har så korta ben men jag var ofta felfri och ibland var det Clear Round så jag har några Clear Round rosetter hemma.

Efter att jag tävlat Lille Wille så tävlade jag Skrållan ett år ungefär, kanske lite mer, och fick många clear round rosetter och en 1:a pris. Detta var 2008-2009 och 2010 blev jag för gammal för att få tävla b-ponny så det var då jag började tävla Sune. Jag har även haft en privat ponny som heter Jasper en gång, på grund av att han ägs av en ridlärare på ridskolan och han är ungponny och endast c-ponny.
Och som ni vet så tävlar jag Kuhs på lokala hopptävlingar.

Här har ni lite bilder på de olika ponnyer jag har tävlat:
Lille Wille.


Skrållan. (dålig bild men hittade ingen bättre!)


Jasper, ungponnyn.

Bilder på Kuhs och Sune har ni sett, och kommer se, många gånger.


Kommentarer
Postat av: Adina

Själv har jag faktiskt aldrig tävlat - det ska bli första gången nu till sommaren - lite spännande faktiskt! :)

2011-03-15 @ 20:02:23
URL: http://adinis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback