Hoppning på fin Flechen

2011-03-07 @ 23:08:51 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Efter skolan så kom Sanna med Flechen till ridhuset så jag kunde få rida lite för henne, vilket jag verkligen behövde!
Vi bestämde oss för att hoppa eftersom vi ändå var i ridhuset nu och han har ju inte hoppat på flera veckor.
Vi byggde bara upp två räcken på de olika snett igenom och hoppade lite lagom. Flechen var ganska så slö till en början men taggade till sen när vi väl börjat hoppa.
Jag har verkligen en snäll häst att rida på! Även om jag sätter honom i skiten genom att hålla för mycket i inner tygeln eller tappa ytter bogen eller liknande så hoppar han alltid hur fel han än kommer.
Men med Sannas hjälp så hoppade han snart bättre när jag skärpt till mig och red ordentligt, Det märktes att det var ett tag sedan jag hoppade ordentligt och inte bara på mini höjder med ponnysarna på ridskolan.
Det behövs en helt annan drivning för att få Flechen att hoppa så bra som han kan.
Max höjden som vi hoppade idag låg omkring 1.05 vilket han hoppade hur enkelt som helst. Jag har en verklig kanon läromästare och är väldigt lyckligt lottad över att få rida och lära mig så himla mycket på honom.

Det var underbart att få hoppa ordentligt idag igen äntligen, och det sista språnget var helt kanon och han tog det så enkelt. Vår fina duktiga häst!


Gamal bild på mig och Flechen på en hoppträning.

Om ni undrar varför jag skrev att jag inte kom hem förens vid lite över 10 ikväll beror det på att vi hade Us möte senare på eftermiddagen och sedan stannade jag en stund till för att hjälpa Sanna när hon skulle trimma lite på två utav lektionshästarna och sedan när jag ville att mamma skulle hämta mig kunde hon inte det eftersom hon inte hade någon bil. Så jag fick vänta tills Sanna skulle åka hem så jag kunde åka med henne, så det blev en kvällsmat i stallet precis som förr i tiden och sedan full fart tills klockan 10 då man kan låsa anläggningen och åka hem!
Det var min dag det imorgon ska jag iväg på praktik!


Kommentarer
Postat av: Carolina

Kul att det gick bra!

2011-03-08 @ 11:17:42
URL: http://asslatjejerna.blogg.se/
Postat av: Adina

Härligt med hoppning! Om än att jag inte är någon hoppmästare eller någon som älskar att hoppa vet jag hur roligt det kan vara :) Och allting är roligt när det går bra! :D

2011-03-08 @ 14:59:28
URL: http://adinis.blogg.se/
Postat av: Anonym

vad var det för hästar som trimmades ? :P

2011-03-08 @ 16:40:34
Postat av: sanna

det är jag som är glad över att du vill rida :D Det är det inte alla som får;)

2011-03-08 @ 20:05:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback