Behandling

2011-06-20 @ 23:47:54 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Flechen fick idag en behandling av en tjej som också har sin häst i stallet. Hon är massör för både människor och hästar och är väldigt bra på att lösgöra låsningar och spänningar imuskler och liknande. Och eftersom det nu var ett helt årsedan hon behandlade Flechen sist så var det dags nu igen. Han satt inte fast så jätte mycket faktiskt men hade en del spänningar. Han var mycket värre i höger sidan precis som vanligt och var mycket finare i vänster sidan.

Han är så söt när sofie masserar för fösrt blir han lite små sur då det gör ont och är jobbigt men så fort spänningarna lossar ser man hur hela hästen slappnar av och typ njuter av att bara stå. Riktigt häftigt faktiskt att se att de som Sofie fixar på en timme de gör hela Flechens värld så mycket lättare.

Så efter behandlingen nu så ska han få vila några dagar och sedan börjar skrittas och sedan joggas igång så smått i slutet av veckan. Detta eftersom han satt fast uppe i korset och han behöver tid på sig att få gunga igång musklerna nu när de är avslappnade och fina igen!


Lycklighäst :)


Kommentarer
Postat av: cajsa

svar: det var inte jag som gjorde headern.

okej jag ska länka :)

2011-06-21 @ 11:36:29
URL: http://cajsaholm.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback