Kasper boy!

2011-07-07 @ 20:35:40 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Ni kommer kanske ihåg honom? Ponnyn som stod på ridskolan för några år sedan och som fann både mitt och Beckas hjärtan? Han såldes för att han blev argressiv och itne alls trivdes på ridskolan. Efter det fick vi reda på att han hade kommit till en tjej som inte gav honom den tid han behövde utan gav sig ut och tävlade direkt, han skötte sig itne så bra på tävlingsplatserna då och tjejen sålde honom igen. Sedan fick vi reda på att han hamnat på ännu en ridskola någonstans i sverige. Det gjorde ont att höra då vi båda vet att han förtjänar så mycket mer. Han såldes sedan från ridskolan men vi lyckades aldrig hitta honom igen. Tills nu!

För någon vecka sedan fick vi en kommentar här på bloggen från en tjej som sa att hon äger Kasper nu! Vi fick veta var han bor och att han har det väldigt bra nu! Det var så himla skönt att höra att han har det bra nu igen. Han är en kanon ponny och förtjänar det verkligen♥

Tjejen som äger honom nu har också en blogg, så är ni intresserade av att veta hur det går för honom så kika in här och läs mer :)


Fins underbara Kasper♥


Kommentarer
Postat av: Kajsa :)

gud va fin han har blivit ! :D

kände knappt igen honom, :')<3

2011-07-10 @ 20:00:00
URL: http://kajsaskirhammar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback