Hästbloggsvärlden

2011-07-29 @ 09:20:00 | Rebecka • Allmänt | © DailyHorses 2013
Har ni tänkt på att just hästtjejer är sådana som alltid ska ge andra pikar, snacka skit bakom ryggen och vara snobbiga? Många är det och ofta skryter de så mycket om sin häst, om sina superdyra märkeskläder och om deras senaste placering i en tävling!
Tyvärr fortsätter det så inom hästbloggsvärlden också. Alla ska alltid vara bättre än de andra och få flest kommentarer och flest besökare och alla vill ha en känd blogg. Visst, de flesta som bloggar vill väl detta men just hästbloggare ger sig själv nya besökare och kommentarer PÅ ANDRAS BEKOSTNAD! Man trycker ner någon annan hästbloggare i ett inlägg och skriver ut massa falska saker för att få fler besökare och kommentarer. Dessutom håller det ju inte i längden utan man får väl mycket läsare och många kommentarer ett tag men sedan när folk inser att sakerna kanske inte var så sanna så droppar de av och kommentarerna blir istället få och negativa!

Om du vill bli en riktigt känd hästbloggare så går det inte bara över en dag. Det är inte så att man kan skriva ett inlägg och så vips så är man lika stora som tillexempel dressyrmupparna. Det fungerar inte heller att försöka härma någon känd hästbloggs namn eller design för att tro att det är det som spelar stor roll!
Det är ju faktiskt människan eller människorna bakom skärmen som gör bloggen. Det är de som gör den känd genom sina inlägg, sina åsikter och sitt engagemang och inte genom att trycka ner andra! DÅ kommer man garanterat aldrig till toppen!

Spela FAIRPLAY genom hela spelet och var schysta mot era medspelare, det vinner ni på i längden!


Kommentarer
Postat av: ebba t.

sv: tack :) fin blogg!

2011-07-29 @ 13:07:07
URL: http://mirakelpony.blogg.se/
Postat av: Linn

sv: absolut! :)bra skrivet förresten, håller med dig! :)

2011-07-29 @ 13:53:58
URL: http://linnenjohanna.blogg.se/
Postat av: Emma

Hej!Jag har frågestund på bloggen och undrar om någon av er ville fråga något i den. Skulle uppskattas! :DFörlåt så mycket om ni inte tycker om såna här kommentarer..btw; Jättefin blogg! :D

2011-07-29 @ 14:16:01
URL: http://emmaasjuls.blogg.se/
Postat av: Malou Kastman

sv: hehe tack så mycket! :D

2011-07-29 @ 14:56:58
URL: http://maloukastman.blogg.se/
Postat av: jossan

hej det vore super kul om ni ville kolla i kategorin "bloggtävlingar"jag tänkte länka tävlingen till er men n har ju högerkicksskydd med det är ialla fall andra inlägget upifrån i kategorin :D :Dska vi gästblogga hos varandra??

2011-07-31 @ 22:16:42
URL: http://ljusdalsryttarna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback