Falsterbo dag 2

2011-07-16 @ 12:29:00 | Hanna • Allmänt | © DailyHorses 2013
Sorry för att detta inlägget inte kommer förens nu, men bättre sent än aldrig!

Även denna dagen kollade vi mest på unghästklasserna i hoppning, tittade bara in nån minut på dressyr banan då de hade ponny dressyr vilket inte var speciellt intressant att titta på. Denna dag var det andra kvalrundan till finalen för både fem och sexåringarna i hoppning, alltså samma ryttare och hästar som dagen innan. Vilket betyder att Danne och Bink var med även denna dagen!

Hoppningen gick på gräsbanan istället för dressyrbanan som de gjorde dagen innan vilket skapade problem för rätt många ekipage. Det blev mycket längre galopper och mer ansträngande för hästarna, plus att det var väldigt varmt och inne på banan blev det ganska kvavt. Så det var väldigt många fel och inte alls många nollor.

Det började bra för Danne och Bink men i en snäv kurva till en kombination tappade de farten lite vilket gjorde att de kom fel in i kombinationen. Binken klarade hoppa båda hindren men rev båda tyvärr. Detta skapade en liten obalans i rytmen och de gick något mer nerslag och ett stopp. Väldigt synd då de gick så bra dagen innan. Men men sånt som händer det går säkert bättre nästa år ;)

Här kommer en bildbomb från dag två :D

Danne och Bink:
Jenny Berglund - Oya N
Emelie von Essan - Nicole

Tre idioter i nya jackorna xD

Otroligt roliga dagar nere i Falsterbo! SKA göras om nästa sommar :DKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback